AKTUÁLIS PROGRAMOK *

 
Hétfő | 25. - Szombat | 30. Jun. 2018

INTERKULTI gyerektábor 2018

hétfő, június 25. - péntek, június 29., 09:30 - 17.30 között
szombat, június 30., 13.00 - záróünnepség

Tranzit Ház, nagyterem, Baritiu/Malom u. 16 (bejárat a Névtelen utca felől)

A Tranzit Alapítvány 2018. június 25 és 30. között szervezi meg az INTERKULTI gyerektábort a Tranzit Házban (Kolozsvár, Barițiu / Malom u. 16).

A táborban összesen 30, románul, magyarul, romani vagy egyéb nyelven beszélő, különböző nemzetiségű és szociális helyzetű, 7 és 14 év közötti gyereket várunk akik a következő műhelyekben vesznek majd részt: zsonglőrködés, kézművesség, vizuális és mozgásművészeti műhely. A helyek száma korlátozott.
Minden csoportot 2 kulturális animator vezet, a műhelyeket felkért művészek és szakértők irányítják.

A program részvételi díja 100 RON, melynek összege a műhelyekhez szükséges anyagköltség fedezésére szolgál. Abban az esetben, ha egy családból több gyerek vesz részt, kedvezményben részesülnek. A hátrányos családi helyzetű gyerekek számára ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.

Beiratkozni az office@tranzithouse.ro vagy tranzit.foundation@gmail.com címeken, a 0737520854-es telefonszámon vagy hétfőtől péntekig, 10-14 óra között a Tranzit Alapítvány székhelyén lehet június 22-ig.A projekt társfinanszírozója a Román Nemzeti Kulturális Alap és a “Vereinigte Aktion für Rumänien” Egyesület (Németország).
A projekt tartalma nem türközi a Román Nemzeti Kulturális Alap hivatalos álláspontját. A Román Nemzeti Kulturális Alap nem felelős a projekt tartalmáért, valamint azért, ahogyan annak eredményei hasznosulnak. Ezek teljes egészében a kedvezményezett felelősségébe tartoznak.

Szervező: Tranzit Alapítvány
Helyszín: Nagyterem* A Tranzit Ház a műsorváltoztatás jogát fenntartja.