PROGRAME ACTUALE *

 
Miercuri | 20. Feb. - Miercuri | 31. Iul. 2019
Susține Casa Tranzit cu 2% din impozit!

Ce trebuie să faci pentru a redirecționa 2% din impozitul pe salariu, pensie sau venituri din activități independente pentru Casa Tranzit?

Accesați linkul: https://www.redirectioneaza.ro/fundatiatranzit/doilasuta, și urmează cei trei pași:
1. Completează formularul cu datele tale personale.
2. Descarcă și printează formularul, completează câmpul de CNP dacă nu ai făcut-o la pasul anterior și semnează-l.
3. Ai următoarele opțiuni:
• Fie îl depui personal sau trimiți prin poștă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții. Caută oficiul de care aparții în lista de pe site.
• Fie îl trimiți prin poștă sau curier la adresa noastră și ne ocupăm noi de depunerea lui. Dacă ești în Cluj, ne poți face o vizită zilnic (L-V) între orele 10-17 la sediul Fundației Tranzit, str. G. Baritiu nr. 16 (etaj 1).

Data limită: prelungit până la iulie!
Organizator: Fundaţia Tranzit
Locul: Sala Mare


Sâmbătă | 01. - Duminică | 30. Iun. 2019
Program luna iunie la Casa Tranzit

Detalii:
https://www.facebook.com/tranzith/

Bilete și rezervări: reservr.net
Organizator: Fundaţia Tranzit
Locul: Sala Mare


Luni | 24. - Sâmbătă | 29. Iun. 2019
Tabăra Interkulti 2019

INTERKULTI 2019 – Tabără pentru copii

Fundaţia Tranzit organizează Tabăra INTERKULTI între 24-29 iunie 2019, la Casa Tranzit (Cluj, str. Barițiu nr. 16)

La tabără așteptăm 30 de copii (vorbitori de limba română, maghiară, romani, sau alte limbi, copii provenind din familii din diferite grupuri etnice și sociale) cuprinse între vârstele de 7-14 ani dornici să participe la următoarele ateliere: jonglerii, dans și mișcare, arte vizuale și lucru manual.

Numărul locurilor este limitat.

Fiecare grupă va fi condusă de 2 animatori culturali, atelierele vor fi conduşi de coordonatori din diferite domenii artistice.

Programul taberei: luni, 24 iunie - vineri, 28 iunie 2019, între orele 09.30 - 17.30, timp în care copii vor beneficia de mic dejun și masă de prânz.
Sămbăta, 29 iunie, începând cu ora 13 va avea loc festivitatea de închidere și o expoziție realizată din lucrările copiilor.

Contribuția participării la tabără este 100 RON, care va fi folosită pentru cumpărarea materialelor necesare pentru atelierele din cadrul taberei. În cazul în care dintr-o familie participă mai mulți frați, se acordă o reducere. Copiilor provenind din familii dezavantajate se acordă participare gratuită.

Așteptăm înscrierile copiilor prin telefon la numărul 0740137586, personal la biroul Fundației Tranzit, zilnic între orele 14-18 sau prin mail la adresa tranzit.foundation@gmail.com până la data de 21 iunie.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, în colaborare și co-finanțat de Asociația “Vereinigte Aktion für Rumänien” (Germania).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.


Organizator: Fundaţia Tranzit
Locul: Sala Mare* Casa Tranzit îşi reţine dreptul de a schimba programul.