PROGRAMARCHÍVUM

Sep. 2012

 
X. Multikulturális alkotótábor gyerekeknek
Tabăra vas kepide artisticon butculturalikano


A Tranzit Alapítvány 2012, szeptember 3 és 8 között szervezi a
X. MULTIKULTURÁLIS ALKOTÓTÁBORT GYEREKEKNEK
a Tranzit Házban (Kolozsvár, Barițiu/Malom u. 16)

A táborban 30 gyerek vesz részt (román, magyar, roma vagy más nemzetiségűek) 7 és 14 év között, akik két 15 fős csoportra lesznek osztva. Négy műhely áll a gyerekek rendelkezésére, különböző művészeti tevékenységek megismerésére, amelyek a következők:

zsonglőrködés,
kézműves műhely,
vizuális műhely,
mozgásművészeti műhely.

Minden csoportot 2 animátor/moderátor vezet, emellett a műhelyeket szakértők irányítják. Foglalkoztatás: 2012, szeptember 3 (hétfő) és 7 (péntek) között, reggel 9.30-től 17.30-ig, reggelivel és ebéddel. Szeptember 8-án 12 órától a záróünnepség keretében megtekinthető lesz egy kiállítás a gyerekek munkáiból.


nagyítás

A projektet az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Román Kormány támogatja.

A részvételi díj 60 RON , melynek összege a műhelyekhez szükséges anyagköltség fedezésére szolgál. Abban az esetben, ha egy családból több gyerek vesz részt, kedvezményben részesülnek. A hátrányos családi helyzetű gyerekek számára ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk.

Beiratkozni az office@tranzithouse.ro, magyarinoci@yahoo.com címen, a 0737520854-es telefonszámon vagy naponta 10-14 óra között a Tranzit Alapítvány székhelyén lehet augusztus 31-ig.