Muzeul Subiectiv al Locuirii // TRANZIȚII

spectacol de teatru — 10.10.2019 18:00

Muzeul Subiectiv al Locuirii deschide pentru public prima aripă, dedicată conservării poveștilor femeilor din cartierele Rahova-Uranus și Vulturilor 50.

Colecția de 6 imagini ce poate fi vizitată datează din perioada 2006 - 2016 și a fost adusă în muzeul nostru în 2017. Imaginile sunt scene reale de viaţă și vor fi proiectate pentru expoziție de 7 femei din cele două cartiere.

Proiectăm aceste povești și perspective personale ale femeilor din Rahova-Uranus și Vulturilor 50, într-un context în care situația lor, deși publică este foarte puțin cunoscută oamenilor din București. Ce s-a întâmplat și continuă să fie o realitate în cele două cartiere în ultimii 11 ani este parte din istoria orașului București, pe care o puteți vedea în muzeul nostru prin intermediul unei metode diferite de expunere: teatrul imagine.

Muzeul nostru vă așteaptă cu porțile deschise pentru că o schimbare reală poate veni doar prin solidaritate și auto-organizare.

Pe scenă: Elena Radu, Nicoleta Vișan, Cornelia Ioniță, Claudia Moldoveanu, Alexandrina Fieraru, Cristina Eremia, Gabriela Dumitru
Regia și coordonare workshop: Gabriela Teodorescu, Andrei Șerban
Consultant și ajutor constant: David Schwartz
Echipa de lucru: Ioana Răileanu, Aurel Minulescu, Gabriel Leașcu, Marin Eremia

Spectacol pe limba română.
Durata spectacolului: 60 minute.

Proiectul Tranziții este co-finanțat de Administația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.