Közelebb

performansz — 28.11.2020 12:00

Adorjáni Panna & Láng Dániel:
Közelebb
zenés performansz videochaten egy felhasználónak (vagy egy készüléknél ülő felhasználóknak)

Meghívunk pár percre a lakásunk hátsó szobájába, ahol zenélni és dolgozni szoktunk. A lockdown ideje alatt pedig egy online megtekinthető mini-performansz helyszíne lett. A munkánkból három változat született, három különböző témára. Válaszd ki a neked legjobban tetszőt, és nézd meg az otthonodból.

#1: A vírus mi vagyunk. Olyan estékre, amikor szeretnél elmerengeni a mi felelősségünkről ebben a helyzetben.
#2: Nem akarok többet hallani a koronavírusról. Ha szükséged van nyolc percre, amikor úgy vagyunk együtt, hogy nem jut eszedbe, mi van a világban.
#3: A koronavírus után. Ha arról álmodoznál, hogy hősök leszünk, akik felépítik az új világot.

Trailer: https://youtu.be/VH5atwkSXY0

Ha részt szeretnél venni, az alábbi naptárban foglalj magadnak időpontot. Foglalás után e-mailben fogjuk elküldeni azt a linket, amely segítségével beléphetsz majd a szobánkba. A performansz a Zoom platformon lesz megtekinthető, ahova nem kell felhasználóval bejelentkezni, de lehet, hogy szükség lesz az applikáció letöltésére. Ha egyedül vagy, ajánljuk, hogy fülhallgatót használj. Ha többen vagytok, használhattok Bluetooth-os vagy egyéb típusú hangfalat, de ha nincs, a laptop hangszórója is megfelel.

Időpontok:
november 28.: 14:00 - 21:30
november 29.: 14:00 - 21:30

Foglalás: https://calendly.com/maiaproape-kozelebb/mai-aproape-kozelebb-closer-tranzit?month=2020-11

Időtartam: kb. 8 perc
Nyelv: igény szerint magyar, román vagy angol

A projekt nem feltétlenül tükrözi a Román Kulturális Alap álláspontját. Az AFCN nem felelős a projekt tartalmáért, vagy azért a módért, ahogyan a projekt eredményeit felhasználták; ez teljes mértékben a támogatás kedvezményezettjének felelőssége.