Kreatív kiállítás / IARMAROC

kiállítás — 23.9.2022 14:00

Találkozzunk a 12. TiMAF keretén belül a IARMAROC.COM-on, a hiteles alkotók terében. Ez az esemény a platformon jelen lévő 8 kategória legjobb alkotóinak gondos válogatását mutatja be:
🧵 Kézművesség
🪑 Belsőépítészet
🎀 Kiegészítők
💍 Ékszerek
🍽️ Élelmiszerek
🍹 Italok
🧴 Kozmetikumok
👧🏻 Kids
Szeretnénk kiemelni az autentikus termékeket egy modern és minimalista környezetben, ahol a hangsúly a romániai gyártású alkotások sokszínűségén van. Meghívunk, hogy fedezd fel a hiteles alkotókat / tervezőket / termelőket / kézműveseket és a szenvedélyből, képzeletből vagy a természetből létrehozott termékeket.
*A kiállított termékek QR-kóddal lesznek ellátva, amely az alkotó profiljához vezet, ahol felfedezheti a történetüket és az összes alkotásukat, nem lesz közvetlen / helyszíni értékesítés.


Az IARMAROC.com egy olyan világ képét képviseli, ahol az emberi kreativitás fontosabb, mint a tömegtermelés, és ahol az alkotók fenntartható életmódot élhetnek alkotásaik alapján. Célja, hogy olyan hely legyen, ahol az emberek közvetlen kapcsolatba kerülnek az alkotókkal, és így hozzájárulnak a hagyományok és szokások továbbadásához.
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC