Fényinstalláció / IARMAROC

installáció — 23.9.2022 16:00

Az autentikus létrehozás szenvedélyéből született meg a Iarmaroc.com plaform, a kézművesek, művészek, termelők közössége, akik alkotásaikat fenntartható életmóddá fejlesztették. A platform egyszerre találkozóhely és meghívás az alkotók virtuális és fizikai műhelyébe, hogy megnézhessük a mindennapi termékek és művészeti tárgyak mögött álló folyamatot.
Most felkértük őket, hogy hozzanak létre valami mást, ők pedig egy “Lightning art in motion ✨” installációval válaszoltak, amely a mozgásban lévő víz gondolatát öleli fel. Mind az átláthatóság, a nőies formák és a folyékony mozgások, mind a fény dinamikája olyan elemek, amelyekből a létrehozott lámpatestek inspirálódtak, és amelyek együttesen egy lebegő tengert szimulálnak 🌊.


MŰSZAKI RÉSZLETEK:
Az installáció 100 cm és 50 cm átmérőjű lámpatestek csoportosításából áll, amelyek a kiállítótérben lesznek felfüggesztve, és egy intelligens rendszerrel vannak összekapcsolva, amely egyedileg szabályozza a fényerősségüket. Az egész installáció úgy lesz programozva, hogy minden egyes lámpa változtatja a fényerősségét, és együttesen szimulálják a fények játékát, ami a mozgó víz gondolatát kelti.
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC