Vinyl sessions / IARMAROC

koncert — 23.9.2022 17:00

Ahol kézművesek és alkotók vannak, ott zenének is kell lennie. A szeptember 23-i, 24-i és 25-i TiMAF-napok tehát egy jazz/soul/funk/ olasz/electro sessionnel zárulnak, bakelitlemezeken, az analóg és autentikus hangzás érdekében.
Meghívjuk Kolozsvár teljes kreatív közösségét, valamint minden romániai alkotót, hogy csatlakozzon és ismerkedjen a kreatív alkotók szerelmeseivel. A jelenlévő DJ-k gondoskodnak a hangulatról, hogy megmozgassák a testet, miközben a vendégek egy Kolozsváron termelt kézműves sört vagy román bort fogyaszthatnak.

D’Jhu / Sucleeu
🗓️ szept. 23., péntek, 20:00-22:00
🔊 https://soundcloud.app.goo.gl/6UFnK
D’Jhu 2008 körül kezdett el zenélni, nem korlátozta magát egy műfajra, hanem nagy örömét lelte abban, hogy mindenféle dobhártyát csiklandozó stílust beledobjon a keverékbe. Soha nem úgy jelenik meg a szolgálatban, hogy a leckéje már otthon készen áll, hanem valós időben alkalmazkodik a közönség hangulatához. 2012-ben Eujah-val és Indjstione-val együtt létrehozta a “genmaica soundsystem” nevű “saját fejlesztésű” hangrendszert, amely főként dub/reggae/ jungle zenére összpontosít. Amikor éppen nem a hangszóróival járja az országot, ugyanezekkel a kollégákkal együtt táncos esteket szervez testvéreknek, akiknek alteregója: sucleeu.

Cukor (Melo Melanj)
🗓️ szept. 24., szombat, 20:00-22:00
🔊 https://www.mixcloud.com/ShugarD/live-hideout-stage-ec8-2022/?fbclid=IwAR1-MBRKHbrxGCB-NnAE8_VtQl81ci3S4osHibrQS9gEhDRpo9h89kuJFXE
Gyerekkora óta szenvedélyesen szereti a zenét, zeneileg pickupokon, majd mp3-akkal teli merevlemezeken tanult, Sugar körülbelül 10 éve újra zenét gyűjt. 2021-ben MeloMelanj néven saját lemezboltot nyitott, és elkezdte bemutatni hiphop, funk, jazz, nu breaks, nu funk, disco és world gyűjteményét a nagyközönségnek. Nem tartja magát DJ-nek, hanem inkább szelektornak, vagyis olyan személynek, aki szereti egymás után lejátszani a számokat, követve a fejében lévő narratívát az eljövendő hangokról.

IARMAROC Ensemble (IARMAROC.com)
🗓️ Szept. 25., vasárnap, 20:00-22:00
Mivel mi a jazz, funk, soul, disco, italo, electro, a jó hangulatot kiváltó és fenntartó zene nagy szerelmesei vagyunk, úgy döntöttünk, hogy ezt megosztjuk veletek. Számunkra egy nagyszerű este fő összetevője a gyönyörű emberek mellett, akikkel körülvesszük magunkat, a bakelitzene. Jöjjünk össze, hogy jobban megismerjük egymást, jó?
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC