Workshopok / IARMAROC

műhely — 24.9.2022 11:00

Nem lenne TiMAF, ha nem lennének klassz workshopok különböző témákban, amelyek kihívást jelentenek a kezek és a kreatív erő számára. A cél az, hogy minden résztvevő megismerje a kidolgozott technikát, és egy saját készítésű termékkel távozzon otthonról.
A workshopokon korlátozott számú hely áll rendelkezésre.
Jelentkezz az itt található linken (👉🏻 shorturl.at/sV027), bejelölve azt a workshopot, amelyen részt szeretnél venni. Két workshopra is jelentkezhet, de kérjük, vegye figyelembe a következőket:

  1. A workshopoknak, amelyekre jelentkezik, nem kell ugyanazon a napon zajlaniuk, mivel ez azt jelenti, hogy egy időben fognak zajlani, és tudja, hogyan működik a klónozás.
  2. Kétszer kell meglátogatnod a linket, első alkalommal nem tudsz egyszerre kettőre regisztrálni.

🗓️ 24.09
A két workshop párhuzamosan kerül megrendezésre 14:00 és 18:00 között.
1 WORKSHOP
Hagyományos maszk készítése /w Hagyományos bukovinai maszkok 👹
A műhely során a Bucovin Hagyományos Maszkok a hagyományos kézművesség világába kalauzolja a résztvevőket, és megtanítja őket: hogyan lehet megkülönböztetni az eredetit az utánzattól, hogyan kell figyelni a részletekre, hogyan kell egyszerű öltéseket, füzéreket készíteni, hogyan kell kombinálni a meleg és hideg színeket, hogy kifejezést adjanak a maszknak, és a természetes anyagok viselkedéséről a környezet függvényében.
A workshop interaktív lesz, a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni a néprajzzal, látnivalókkal, gasztronómiával, Bukovina sajátosságaival kapcsolatban.
2 WORKSHOP
BŐRPÉNZTÁRCA KÉSZÍTÉSE /w Bruiaj 👛
Ha szereted az egyszerű és hasznos dolgokat, de szereted a saját készítésű dolgokat is, akkor imádni fogod ezt a műhelyt a Bruiajjal, az emberekkel, akik időtálló termékek kis szériáit készítik az ipari termelés világában. Megtanulod, hogyan kell helyesen vágni a bőrt, különböző varrási technikákat, a kiegészítők alkalmazását.
Az eredmény messze túlmutat a fizikai terméken, ez egy értékes emlék a megélt élményről, akárcsak a Bruiaj termékek.


🗓️ 25.09
A két workshop párhuzamosan kerül megrendezésre 14:00 és 18:00 között.
1 WORKSHOP
Hagyományos nyomtatási technikák /w Stereohip
Kíváncsi vagy, hogyan kell sablont, tömbnyomtatást vagy szórásos szitanyomást végezni? Jelentkezz erre a workshopra, ahol néhány hagyományos textilnyomásos technikáról mesélünk, és elkészítjük saját termékünket (textilszatyor, textilzsák, textilposzter). Megtudhatja, hogyan történik a nyomtatás, mennyire bonyolult a folyamat, és milyen eszközökre van szükség. Konkrétan, egy kicsit kreatív fitneszt csinálunk. Megbeszéljük az inspiráció felszabadításának technikáit, a tökéletlen dolgok történetét és egy tárgy kinyomtatását.
2 WORKSHOP
Fából készült játékok és díszek készítése /w Noelino
Szeretne saját karácsonyi figurákat, halloweeni díszeket, hűtőmágneseket vagy fából készült figurákat készíteni? Gyere el erre a workshopra, és megmutatjuk, hogyan történik a fából készült figurák befejezése, előkészítése és festése. Együtt megyünk végig a gyártás minden szakaszán, az elsődleges feldolgozástól, a vágástól és a formázástól kezdve a méretezésen, alakításon, befejezésen, festésen és csomagoláson át.
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC