Ecstatic Dance Cluj: DJ Binder // Berlin/USA

ecstatic dance — 4.11.2022 17:00

Csatlakozz hozzánk november 4 az Ecstatic Dance különleges kiadására Kolozsváron, különleges vendégünk DJ Binder!
“I no longer create music to reach some level of so-called success, I create music because it is my medicine. My hope is that perhaps the music that is coming through me can help others feel good, too. Because at the end of the day we are here to help each other through this crazy and dynamic experience we call life.”

  • Scott Binder.

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, ahol visszatalálhatsz a testedhez és kifejezheted magad MOZGÁS által, egy nonverbális társadalmi környezetben.

🌟 Scott Binder egy high-tech gyógyító, aki a sámáni dobos utazást organikus elektronikus zenével és élő ütőhangszerekkel kombinálja: együtt egy olyan hangzásos utazást hoz létre, amely a tánc és a mozgás segítségével tisztánlátásra és felszabadulásra ösztönöz.
“Bár a 2000-es évek eleje óta járom a spirituális utat, a sámánizmus, a meditáció és a pszichológia különböző módozatait tanulmányozva, csak 2015-ben diagnosztizáltak nálam egy életveszélyes egészségügyi kihívást, ami arra inspirált, hogy elengedjem a merev viselkedésformákat.
Végre a testemre hallgattam, és elhagytam a zenei világot, amelyben korábban éltem, hogy egy olyan valóságot fogadhassak el, ahol egyszerűen a hangok utazásának közvetítője vagyok mások számára, hogy több áramlást teremtsenek az életükben.”.
https://www.facebook.com/BinderSounds
https://soundcloud.com/bindersounds

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.

🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
18:40 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazás DJ Binder segítségével.
21:30 - 22:00 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ruhát, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ November 4-én. csütörtök, 18:40. p.m.
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 120 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/7VRweL77drRPdLRq5

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!