PLAYDATE / Tranzit Napok 2022

auditív performansz — 15.12.2022 15:00

Alkotó: Schneider-Lőnhárt Csenge
Tranzit Ház, studióterem
A performansz magyar, román és angol nyelven is hallgatható
Időtartam: 70 perc
Ha részt szeretne venni az előadáson, kérjük, foglalja le helyét az alábbi űrlap kitöltésével: https://form.jotform.com/223414805890053

What makes us human? Ez a kérdés volt a kiindulópontja Schneider-Lőnhárt Csenge introspektív kutatásának, melynek fókuszában az életünkben erősnek megélt érzelmek álltak. Ugyanezt a kérdést teszi fel a közönségnek is ez a nem szokványos térben kialakított hangperformansz, ahova a művész a résztvevőket közös játékba invitálja.
A nézőknek lehetőségük adódik arra, hogy a kiindulópontként szolgáló kérdésre saját válaszokat adjanak miközben interakcióba lépnek a művész által kialakított barátságos környezettel.

❗️ Egy ülés hossza 1 óra 10 perc. A résztvevőknek szükségük lesz okostelefonra és fülhallgatóra. Amennyiben valakinek nem áll módjában fülhallgatót és okostelefont hozni, azt jelezze az playdateqrfest@gmail.com e-mailcímen, és biztosítunk számára egyet. A Playdate időtartama alatt a résztvevők le kell majd húzzák a cipőjüket, meleg zokni viselése ajánlott.

Schneider-Lőnhárt Csenge 1998-ban született Budapesten. A kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégiumban végzett 2016-ban, majd a Színház és Film Kar színművészet szakán tanult, alap- és mesterképzésén. Önkéntesként különböző fesztiválokon vett részt, többek között a temesvári TESZT Fesztiválon, a kolozsvári Interferenciák Fesztiválon és a nagyváradi HolnapUtán Fesztiválon. Jelenleg a Tranzit Házzal működik együtt különböző interaktív programok és gyerekfoglalkozások keretében.

Az előadás az Ecsetgyár Wild Card For A Head Start rezidenciájában jött létre.