Ecstatic Dance Cluj-Napoca: 2023 Dancing Anew with DJ mystic monkey

ecstatic dance — 27.1.2023 16:30

Boldog születésnapot 2023! Legyen ez az év az egészség, a bizalom, a közösség, az öröm és a szabad tánc éve! 🙂 .
Szeretettel meghívunk 2023. január 27-én az Ecstatic Dance Cluj-Napoca új kiadására, vendégünk DJ mystic monkey Bukarestből, aki szenvedélyesen szereti a zenét és a tudatos mozgást, és gazdag tapasztalattal rendelkezik az Ecstatic Dance zenei utazásokban.
“Az Ecstatic Dance megnyitotta előttem az utat a tudatos mozgás felé, kiteljesítve a zene és a DJ-zés iránti régóta tartó szenvedélyemet. A tánc gyakorlása révén a zene világában való keresésem az elektronikus és akusztikus spektrum új horizontjai felé mozdult el, felfedezve a műfajok új fajtáit, amelyek egyszerre ragadják meg és támogatják az érzelmek tánccal való kifejezését”.

  • mystic monkey.

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, ahol visszatalálhatsz a testedhez és kifejezheted magad MOZGÁS által, egy nonverbális társadalmi környezetben.

🌟 DJ mystic monkey (Ștefan Dincă):
"Engem az elektronikus zene befolyásol és inspirál, amelyet az orvostudományi zenével, a világ basszusával, az afro- és dél-amerikai ritmusokkal és más rezgésekkel és hangokkal átitatott elektronikus zene, amelyek megragadnak és megajándékoznak minket a természetes mozgással, és ideális keretet teremtenek a felszabaduláson és kapcsolaton keresztül történő gyógyuláshoz.
Minden új eksztatikus utazást azzal a szándékkal készítek elő, hogy elősegítsem a mély belső felfedezést, a szív megnyitását, a lélek felemelését és a tudatosság kiterjesztését."
https://soundcloud.com/djmysticmonkey/
https://www.facebook.com/djmysticmonkey/
https://www.mixcloud.com/mysticmonkeydj/
https://www.youtube.com/@djmysticmonkey

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.

🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
18:30 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazáDJ mystic monkey
21:30 - 22:00 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2023, januar 27. péntek, 18:40. p.m.
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 120 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/84PFkPcfmJNhssSc6

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!