OMG / TRANZIT 80s BOOK-PARTY

book party — 24.2.2023 15:00

A 2023-as év kezdetén új együttműködésbe kezd az OMG és a Tranzit Ház, a kolozsvári és nem csak kolozsvári művészeti közösségek megnyilatkozásának közös terét, egy kortárs érzékenységeket és független művészeti akciókat és gesztusokat megmutató közös teret hozva létre.

https://www.tranzithouse.ro/ro/

https://omgpublishing.ro/

Bálint napján Călin Teutișan (BBTE Bölcsészkar) gondosan megválogatott playlist-jét hallgatjuk meg, és együtt táncolunk majd a 80-as évek zenéinek ritmusára.
„Úgy gondoltam, hogy egy eklektikus közönséghez a nyilvános felolvasás szituációjában nem talál sem a rock, sem a blues, úgyhogy a pop-dance-re fókuszáltam, megabeat-tel és superbashi-val, kiegészítve néhány, esetenként akár híres és ismert előadó kevéssé ismert számával. Minél hitelesebben szerettem volna elkapni egy zenei korszak szellemét, mindazzal a hangzásban megnyilvánuló drámaisággal, és kötelező „zaj”-koefficienssel, amely miatt híressé vált az illető korszak.”

OMG SZERZŐK:

 1. Diana Cornea
 2. Mihnea Bâlici
 3. Mădălina Căuneac
 4. Ioan Coroamă
 5. Răzvan Andrei
 6. Florentin Popa
 7. Raluca Boantă
 8. Valeriu A. Cuc

 1. Horia Corcheș
 2. Laura Francisca Pavel
 3. Vlad Moldovan
 4. Lucian Brad
 5. Andrei Dósa
 6. Andrei Doboș
 7. Luca Ștefan Ouatu

https://omgpublishing.ro/shop/

A belépés ingyenes, viszont úgy az OMG Publishing, mint a Tranzit Ház bátorítja a hozzájárulásokat és az adományokat a www.patreon.com/TranzitHouse oldalon.

A versfelolvasások 18 óra körül kezdődnek a fent ismertetett sorrendben. A felolvasásokat egy zenei bemelegítés előzi meg (amely 17 óra körül kezdődik), mialatt az olvasóközönség megvásárolhatja az OMG alkotóinak köteteit. A felolvasásokra két részben kerül sor, egy 30 perces szünettel. Úgy a szünetben, mint a felolvasások után (melyek nagyjából 15 percet tartanak) megvásárolhatóak lesznek az OMG kötetei. A estét, mint azt már bejelentettük, egy 80as évek tematikájú after-party zárja.

Mindenkit szeretettel várunk!