Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Come as you are // Văzduh

ecstatic dance — 3.3.2023 16:40

Szeretettel és örömmel meghívunk titeket az extatikus tánc új kiadására, ahol együtt lazíthatunk, bulizhatunk, pihenhetünk és táncolhatunk, mindenki úgy, ahogy van!
3 Március 2023 Ecstatic Dance Kolozsvár Văzduh (Adrian Tudoran aka Electroclown), egy ember a zene és a tánc és egy jó barátja a közösségünk 🙂
"Az első Ecstatic Dance élmény 2015-ben volt Barcelonában, ahol Arun Ji volt a DJ. Az első 15 perc után rájöttem, hogy pontosan ezt akarom csinálni! Úgy éreztem, hogy a mixeimben lévő sokszínűséget és hitelességet pontosan ebben a formában lehet befogadni és élvezni, amit ez a fajta esemény javasol! Úgy éreztem, mintha hazajöttem volna. "

  • Adrian Văzduh.

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, egy buli, egy szertartás, a meditáció gyakorlása a mozgáson keresztül, a felfedezés helye a játékon keresztül, ahol visszatérhetsz a testedhez és kifejezheted magad a MOZGÁSON keresztül, egy nonverbális társadalmi környezetben.

🌟 Văzduh
Miután 18 éven át bohócként (electroclown) viselkedett a kolozsvári zenei színtéren, és mindenhol a táncparketten, fesztiválokon és házibulikon csiszolta az intuitív flow mesterségét, úgy döntött, hogy a DJ-zés gondolatát lelkesebbé teszi, és hosszú, utazásszerű szetteket játszik, színes zenei élményt nyújtva.
Az általa játszott szetteket a világ minden tájáról származó törzsi és folklór hangzások befolyásolják, az elektronikus zenei stílusok teljes spektrumával vegyítve.
A táncparketten tágas és földhözragadt érzés, magával ragadó dallamok, erős és földhözragadt ütemek. Táncos utazások mély áramlással és néhány váratlan fordulattal, zsonglőrködve a mintákkal, loopokkal és különböző kultúrák hagyományos hangszerein játszva. A táncosok mély boldogságot tapasztalnak a táncélmény és a megérintett érzések által, miközben a felszínre kerülve és felszabadulva teret adnak a szabadság közvetlen megtapasztalásának és a teljes jelenlétnek. Egy szigeten vagy egy hegy tetején találhatod magad.
https://soundcloud.com/clovnulelectric

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.

🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
18:30 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazá Văzduh
21:30 - 22:00 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2023, 3 Március. péntek, 18:40. p.m.
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 120 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
7 és 14 év közötti gyermekek: 50 lej / fő

👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/H1vKGCNSgAneQVVd7

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!