Egész előtt (premier)

filmvetítés — 10.3.2023 17:00

Egész előtt (premier)

Március 10-én, pénteken 19:00 órától, meghívunk benneteket az „Egész előtt” című rövidfilm bemutatójára. A film a Lumea ca Lumea produkciója, a Daisler Egyesület koprodukciójával jött létre, valamint a Luna Cleaning támogatta.

A vetítés után nyilvános Q&A-ra kerül sor a film alkotóival, miután nagyon örülnénk, ha együtt ünnepelhetnénk, 20:00 órától a Zipp It-ben (Calea Moților 147).

Rendezte | pszichológiai dráma | 2022 | Románia
Felirat: RO, HU

Amikor a hűtlen férfi hazatér, nem felesége meleg ölelése várja, hanem a nő távolságtartó hallgatása, a padló éles nyikorgása, valamint egy automata fegyver által okozott hirtelen halál. A férj újra belép az ajtón, hagyva, hogy sorstársa írja újra és újra a találkozásukat, különböző változatokban, de ugyanazzal a végkifejlettel. Valóság és fikció határai elmosódnak, felemésztik a nő elméjét, aki számára már nincs kielégítő végkifejlet.


Helyszín: Tranzit Ház / strada George Barițiu/Malom u. nr. 16 (belépés a Névtelen utca felől)
Támogassátok a Tranzit Házat a patreon.com/user?u=36441337 oldalon.


A vetítés ingyenes
Helyfoglalás: 0758 759 472


Party belépő: 15 lej (jegyek a bejáratnál válthatóak).


Köszönet: Lumea Ca Lumea Egyesület, Luna Cleaning, Daisler Egyesület, Tranzit Ház, Evobits Information Technology, Lecombirotica, Zipp it, Apoldia Maior Borászati Központ - USAMV Cluj-Napoca, La Tina Bistro.

Mindenkit szeretettel várunk!Egész előtt (premier)Egész előtt (premier)