Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Dance to express // DJ Scott Binder Berlin/USA

ecstatic dance — 31.3.2023 15:40

Találkozunk március 31-én az eksztatikus tánc újabb kiadásán, ahol együtt pihenhetünk, élvezhetjük, lazíthatunk és táncolhatjuk a hangulatunkat 🙂

Nagyon örülünk, hogy ismét vendégünk lesz Scott Binder, az eksztatikus zenével és a táncon keresztül történő egészséges közösségépítéssel foglalkozó szakember: 🙂
"2015-ben rákot diagnosztizáltak nálam, és ez arra inspirált, hogy megváltoztassam az életemet, és ebben benne volt az is, hogy milyen zenét fogok csinálni. Abban az időben klub dj voltam, és úgy döntöttem, hogy olyan helyekre és összejövetelekre költözöm, amelyek jobban összhangban vannak a magammal.
Hálás vagyok és alázatos vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy zenét alkossak és hangutazásokat vezessek olyan helyeken, mint az Ecstatic Dance, amelyek olyan összejövetelek, amelyek szerintem támogatják a megerősödésünket, az örömünket és a kifejezés szabadságát."

  • Scott Binder.

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, egy buli, egy szertartás, a meditáció gyakorlása a mozgáson keresztül, a felfedezés helye a játékon keresztül, ahol visszatérhetsz a testedhez és kifejezheted magad a MOZGÁSON keresztül, egy nonverbális társadalmi környezetben.

🌟 Scott Binder:
“Nagyon fontos, hogy ráhangolódjunk arra, ami felemel és inspirál bennünket, hogy együtt tudjuk megteremteni azt a világot, amelyben együtt akarunk élni.
Mivel klub dj-ként indultam, majd néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy megváltoztatom az utamat, és olyan helyeken leszek, amelyek jobban összhangban vannak a magammal, hálás és alázatos vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy zenét alkossak és ilyen típusú hangutazásokat vezessek olyan összejöveteleken, amelyek szerintem támogatják a felhatalmazásunkat, az örömünket és a kifejezés szabadságát.” - írja a szerző.
https://www.facebook.com/BinderSounds
https://soundcloud.com/bindersounds

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.

🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
18:30 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazá Scott Binder
21:30 - 22:00 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2023, 31 Március. péntek, 18:40. p.m.
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 120 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
7 és 14 év közötti gyermekek: 50 lej / fő
Ha 7 év alatti gyermekekkel szeretne részt venni - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/1AUGNUdQGNniCrLi9

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!