Könyvcsere #10.1 a Tranzit Házban

beszélgetés, könyvcsere — 7.5.2023 13:00

Várunk egy újabb könyves csereberére vasárnap, május 7-én 16:00 órától a Tranzit Házban.

Javaslunk majd olvasmányokat, és beszélgetünk, zenei aláfestéssel.

Hogy működik: hozol magaddel egy, két, három könyvet az eseményre, s cserébe annyi könyvet vihetsz haza, amennyit szeretnél. A végleges cseréket bátorítjuk, ha csak kölcsönadni szeretnéd a könyved, kérünk, hogy hagyd hátra az elérhetőséged az általunk megadott könyvjelzőkön.
Ha van kedved, eltölthetsz egy kis időt velünk: mesélünk az olvasmányainkról, arról, hogy milyen könyveket ajánlunk és milyeneket nem, arról, hogy hogyan szoktunk olvasni.

Ajánlott adomány: 10-15 lej.

Támogasd velünk együtt a Tranzit Házat, Románia egyik legrégebbi kulturális központját, egy olyan helyet, amely egyszerre emlékeztet a társadalmi kirekesztés szörnyű következményeire és a kulturális regeneráció erejére. Az adományok egy része a helyet, másik része az AIVI fiataloknak szóló oktatási projektjeit támogatja.

A Kolozsvári Könyvcserét a Befogadás Hangjainak Informális Egyesülete szervezi (a bookblog.ro kezdeményezésére). A projekt célja egy aktív, olvasást szerető emberekből álló közösség létrehozása, hidak és kapcsolatok kiépítése egymás között, a párbeszéd (újra)tanulása, a gondolatok cseréje, és természetesen a könyvek cseréje is. Hiszünk abban, hogy az értékeket meg kell osztanunk másokkal is.

Media Partnerek:
https://mhub.aiviong.ro/
https://www.facebook.com/clujcom
https://www.facebook.com/ILikeCluj