Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Yes, We May! // DJ Jethro / Amsterdam

ecstatic dance — 26.5.2023 15:40

🌟Találkozunk május 26-án egy újabb extatikus táncra, hogy együtt lazítsunk, élvezzük, lazítsunk és táncoljuk el a hangulatunkat 🙂
Örülünk, hogy vendégünk lesz Jethro Obadja Rahajaan, aki szenvedélyes táncos, az Ecstatic Dance Amsterdam facilitátora és egy nagyon képzett zenei vezető.
“As a dancer Jethro tends to really feel music in his whole body and he loves to read the bodies of the crowd and play exactly what is needed. The journeys go deep, are mysterious and fiery, but also poetic and full of color and surprises!”

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, egy buli, egy szertartás, a meditáció gyakorlása a mozgáson keresztül, a felfedezés helye a játékon keresztül, ahol visszatérhetsz a testedhez és kifejezheted magad a MOZGÁSON keresztül, egy nonverbális társadalmi környezetben.

🌟 Jethro Obadja Rahajaan:
"Jethro Obadja worked as professional dancer for many years. He taught and performed all over Europe and Asia. In 2015 he fell in love with Ecstatic Dance in Amsterdam where he became one of the ceremony leaders.
It wasn’t until 2020 that he also started DJ’ing for Ecstatic Dances. Pretty soon he was providing complete journeys all over the Netherlands. And lately he has been playing for more and more dancefloors in Europe.
As a dancer Jethro tends to really feel music in his whole body and he loves to read the bodies of the crowd and play exactly what is needed. The journeys go deep, are mysterious and fiery, but also poetic and full of color and surprises!"
https://www.facebook.com/jethro.rahajaan

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.

🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
19:30 - Kapunyitás
20:00 - 20:30 Nyitókör és bemelegítés
20:30 - 22:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazá DJ Jethro
22:30 - 23:00 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2023, 26 Majus. péntek, 18:40. p.m.
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 120 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
7 és 14 év közötti gyermekek: 50 lej / fő
Ha 7 év alatti gyermekekkel szeretne részt venni - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/UqYDDRVgtHSvAtoJA

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!