Ecstatic Dance - DJ Mistic Monkey

ecstatic dance — 29.3.2024 16:40

🕊️ Az eksztatikus tánc egy táncos buli, egy utazás, egy közösségi szertartás, amely bárki számára nyitott.

🌟 Március 29-án újra találkozunk, hogy együtt táncoljuk az életünket és együtt örüljünk! Az eksztatikus tánc egy olyan buli, ahol hozzánk hasonló emberekkel találkozunk. A mozgás szabadsága és az egész környezet segít összehangolni az érzelmeinket az elménkkel, a testünkkel és a pillanat energiájával ❤️ Még ha még sosem voltál is eksztatikus táncon, várunk szeretettel!
A közösség ismét összegyűlik 😍 és az idei kiadás DJ-je Ștefan Dincă aka Mystic Monkey lesz Bukarestből, immár 3. alkalommal DJ-ként Kolozsváron, közösségünk közeli barátja és a tudatos tánc erős támogatója.

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.
🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.

Órarend
18:40 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazá
21:30 - 22:30 Zenés lazítás és zárókör

ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2024, Március 29, péntek, 18:40
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 130 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 100 lej / fő
7 és 14 év közötti gyermekek: 60 lej / fő
Ha 7 év alatti gyermekekkel szeretne részt venni - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/4qCPqnbaAhFYX5rcA

💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.

🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!