Ecstatic Dance - Celebrate Life // Vazduh

ecstatic dance — 15.12.2023 16:40

Az eksztatikus tánc egy táncos buli, egy utazás, egy közösségi szertartás, amely bárki számára nyitott.
🌟 December 15-én találkozunk, hogy a táncon keresztül ünnepeljünk!
A legutóbbi, 2023-as kiadást “Ünnepeljük az életet” névre kereszteltük, mert szeretnénk együtt ünnepelni az életet, tisztelni a “magas” és a kevésbé kényelmes állapotokat és érzelmeket egyaránt, találkozni emberségben és őszinteségben mindazzal, ami vagyunk 🤗 a táncban mindannyian egyenlőek vagyunk és az őszinte tánc által érezni, megnyilvánulni, elengedni és elhozni az öröm és béke állapotát belül és kívül 🕊️.

🌟 Az eksztatikus tánc egy TUDATOS SZABAD TÁNC, egy KÖZÖSSÉGI összejövetel, egy buli, egy szertartás, a meditáció gyakorlása a mozgáson keresztül, a felfedezés helye a játékon keresztül, ahol visszatérhetsz a testedhez és kifejezheted magad a MOZGÁSON keresztül, egy nonverbális társadalmi környezetben.
🌟 A Văzduh / Adrian Tudoranról
Miután 18 évig játszotta a bohóc (electroclown) szerepét a kolozsvári zenei színtéren, tökéletesítve intuitív flow mesterségét a tánctereken, fesztiválokon és házibulikon mindenhol, úgy dönt, hogy felvállalja a lelkesebb DJ gondolatot és hosszabb, trippes szetteket játszik, színes zenei élményt nyújtva.
Az általa játszott szetteket a világ minden tájáról származó törzsi és népi hangzások befolyásolják, az elektronikus zenei stílusok teljes spektrumával vegyítve.
A táncparketten tágas és földhözragadt hangulat, magával ragadó dallamok, erőteljes és földhözragadt ritmusok. Táncos utazók mély áramlással és néhány váratlan fordulattal, zsonglőrködve minták, loopok és különböző kultúrák hagyományos hangszereinek megszólaltatásával. A táncosok a táncélményen és a megérintett érzéseken keresztül a boldogság mély minőségét tapasztalják meg, miközben a felszínre törés és elengedés teret biztosít a szabadság közvetlen megtapasztalására és a teljes jelenlétre. Egy szigeten vagy egy hegytetőn találhatod magad.
https://soundcloud.com/clovnulelectric

🌟 Az esemény egy rövid bemelegítéssel kezdődik, nyújtózkodunk, megismerkedünk a térrel és a többi emberrel. Ezután átfolyunk az eksztatikus táncba. Két órán keresztül a DJ kalauzol bennünket egy ÚTON, műfajokon, tempókon és különböző kulturális hatásokon keresztül. Arra kérünk benneteket, hogy mozogjatok úgy, ahogy a ZENE inspirál, és ahogy a testetek szeretné, egy biztonságos és ítélkezésmentes térben.
Ez egy lehetőség a test és az elme gyakorlására, az érzelmek feldolgozására, a FELTÖLTÉSRE és a JÁTÉKRA, egyedül, másokkal együtt táncolva vagy csak ülve. Egy relaxációs zenés foglalkozással zárunk, hogy a felismeréseket és kapcsolatokat integráljuk a létezésünkbe.
🌟 Az eksztatikus tánc feltárja a tánc lehetőségeit, előnyeit és kihívásait, tudatosítva nem csak magát a tevékenységet, hanem a tevékenység iránti elkötelezettségünket és szándékunkat is.
Órarend
18:40 - Kapunyitás
19:00 - 19:30 Nyitókör és bemelegítés
19:30 - 21:30 Eksztatikus tánc / Zenei utazá
21:30 - 22:30 Zenés lazítás és zárókör
ÚTMUTATÓ:
🌊 Az igazán autentikus élmény érdekében a tánctér NEM VERBÁLIS tér. A szavak elhagyása lehetővé teszi számunkra, hogy kimozduljunk az elménkből a testünkbe, új utakat találva önmagunk kifejezésére és a másokkal való kapcsolatteremtésre.
🌊 Alkohol-, dohány- és drogmentes környezet.
🌊 A tér és egymás iránti tisztelet.
🌊 Viselj laza ru, amiben szabadon mozoghatsz, és hozz magaddal egy üveg vizet.
🌊 Az esemény minden táncosnak szól, kortól, táncos tapasztalattól és fizikai állapottól függetlenül.

🌟 Táncolj anélkül, hogy aggódnál vagy ragaszkodnál ahhoz, hogy hogyan fogsz kinézni az adott folyamat során, mozgasd a testedet olyan szabadon, ahogyan az abban a pillanatban mozogni akar.
🕰️ 2023, December 15. péntek, 18:40
Helyszín: Casa Tranzit (George Barițiu utca 16. szám).
Beugró: 130 lej / fő,
Hozzájárulás diákoknak: 110 lej / fő
7 és 14 év közötti gyermekek: 60 lej / fő
Ha 7 év alatti gyermekekkel szeretne részt venni - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
👉 A rendezvényen a résztvevők száma korlátozott. Kérjük, regisztráljatok itt:
https://forms.gle/gJV7Awy4nSg6wC9h7
💝 Ecstatic Dance ingyenes ajándékok!
A tánc mindenkié, ezért ettől a hónaptól kezdve szeretnénk ingyenes belépőket biztosítani az Eksztatikus Rendezvényeinkre azoknak, akiknek nagy vágya, hogy eljöjjenek táncolni, de anyagi nehézségekkel küzdenek.
Tehát minden 10 regisztrált személy után 1 olyan személynek adunk ingyenes belépőt, aki nem tudja megfizetni a részvételi díjat.
Az Ecstatic Dance átvételére való regisztrációhoz kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
Az Ecstatic Ingyen Ajándékokat a fenti űrlapon történő regisztráció sorrendjében kapjuk meg.
🌟 Az eksztatikus tánc a kifejezésről szól, nem mások lenyűgözéséről. Adj magadnak engedélyt arra, hogy jelen legyél és úgy mozogj, ahogyan szeretnél!
Akár először veszel részt Ecstatic Dance rendezvényen, akár már tapasztalt résztvevő vagy, MINDENKIT VÁRUNK!