Playlist a világvégéhez

színházi előadás — 25.6.2024 16:00

játsszák: Cătălin Florea, Mihnea Blidariu, Smaranda Ciubotariu
dramaturgia: Filip Odangiu & Cătălin Florea
rendező: Filip Odangiu & Cătălin Florea
díszlet: Diana Aldea
hang & fényterv: Alexandru Condurat
rendezőasszisztens: Mihai Gligan
résztvevők: Ingrid Neacșu, Codruța Bonta
köszönet: Iris & Ivona Odangiu

Mihnea Blidariu, Cătălin Florea és Smaranda Ciubotariu hivatalosan is bejelentik, hogy a Vég már elkezdődött. Csupán két választáson múlik minden: a törődés és a nem törődés, a gyűlölet és a szeretet, a valamit hátrahagyás és a semmit hátrahagyás, a tűrés és a nem tűrés, az ajtó kinyitása vagy bezárása között. A közelgő katasztrófával szemben, bárkik is vagyunk, művészek, politikusok, hétköznapi emberek, mindannyian kisemberekké válunk (újra). Tehát nem egy globális, hanem néhány milliárd egyéni apokalipszisben van részünk.
A Playlist a Világvégéhez című előadás, amely az azonos című könyv dramatizálásán alapul, a színpadon jelenlévő Mihnea Blidariu írót és zenészt állítja szembe az Opera halálával. Egy koncert, amely véget ér, mielőtt elkezdődne, egy válságban lévő színész előadása, egy tánc, amely az első néhány tétel után véget ér, mind-mind a Nagy Holtpont tünetei, amelyből igyekszünk kiszabadulni, amíg még van időnk.

💬 Az előadás román nyelvű.
🎟️ Jegyek az:
👉 Eventbook platformon: eventbook.ro/theater/bilete-playlist-pentru-sfarsitul-lumii
👉 és az előadás napján a helyszínen, a férőhelyek függvényében. Fizetni csak készpénzzel lehet.
✨ Támogassátok a Tranzit Házat a Patreon platformon: patreon.com/TranzitHouse. Minden hozzájárulás, szolidaritási gesztus kiemelten fontos a számunkra!✨

Az előadás „Rezilient. Kit de supraviețuire pentru artiști” projekt keretében jött létre. A projekt résztámogatója a Nemzeti Kulturális Alap (AFCN). Az AFCN nem felelős a projekt tartalmáért, valamint azokért a módokért, ahogy a projekt eredményei felhasználhatóak. Ezek teljes mértékben a kedvezményezett felelőségének körébe tartoznak.