KAMA Festival

festival — 15.11.2019 07:00

✨Primul Festival de Tantra din România are loc în 16-17 noiembrie la Casa Tranzit!✨ Check out ➡ www.kamafestival.ro

Cu mult entuziasm echipa MUDRA te invită la prima ediție a KAMA Festival, un eveniment dedicat spiritualității și a redescoperirii de sine prin yoga, workshopuri, mindfulness, muzică, dans și multe altele.

🥑Mâncare vegetariană la prânz oferită de Samsara Foodhouse, Tango workshop 💃, Henna Painting ☯, Ecstatic Dance Party, Reading Corner📚, Lounge area cu ceaiuri aromate ☕ și super comfy bean bags, sesiuni de Morning Yoga si Mindfulness 🧘‍♀🧘‍♂ sunt sarea și piperul din cele două zile de festival.

KAMA Festival îți propune o experiență altfel!

Într-o lume în care suntem mereu pe fugă, stresați și agitați, acest festival ne oferă șansa de a redescoperi armonia și echilibrul din viața noastră.
👫 Relația de cuplu este un aspect important în Tantra Yoga iar noi ne-am propus să îi oferim un loc de cinste în cadrul KAMA Festival.
Fie că ești într-o relatie sau ești single, subiectele pe care le vom aborda îți vor oferi cu siguranță răspunsuri la căutările tale interioare.

Festivalul este dedicat tuturor celor care sunt interesați de spiritualitate și dezvoltare personală, cât și celor preocupați de îmbunătățirea unor aspecte ale relației de cuplu.

Dacă practici Hatha Yoga sau alte ramuri ale tradiției yoga ești de asemenea binevenit să participi la sesiunile noastre de yoga și meditație, și chiar să cunoști instructori yoga din țară și din străinătate care vor participa la KAMA Festival.

👉Cumpără biletul aici: http://bit.ly/bilet-kamafestival
▶Lista detaliată a speakerilor și a activităților se găsește aici: www.kamafestival.ro

Investiția ta!
🐦EARLY BIRD!!! ➡ 279 ron până în 11 octombrie 2019
☀ FULL PASS ➡ 349 ron – până în 15 noiembrie 2019
🌙 ONE DAY PASS ➡ 189 ron - până în 15 noiembrie 2019
💕 COUPLE FULL PASS ➡ 599 ron (două zile, pentru două persoane)

Toate biletele includ 🥘 mâncare, oferită la prânz de către partenerii noștri Samsara Foodhouse! Pentru mai multe informații vizitează site-ul nostru.

✨Vino și descoperă plăcerile spirituale ale vieții! ✨ Te așteptăm la KAMA Festival!