Show Duse cu Tribul 2

dans — 18.1.2020 16:30

Controversatele stiluri de dans Tribal Fusion și Belly Dance își dau mâna într-un spectacol inedit, intim și personal, în a doua ediție a show-ului “Duse cu Tribul”, prezentat de școala Transylvania Fusion Dance.

Gilly Martin și Vlad Jucan vă invită să fiți martori la evoluția românească a acestor stiluri de dans venite de atât de departe, într-o producție ce inspiră armonie, pace și unitate, scoțând în relief deja faimosul concept de Trib în mișcare.
Invitata noastră specială din Madrid este binecunoscuta Marie Ta, profesoară consacrată de Tribal Fusion, atestată internațional de însuși Fat Chance Belly Dance® pentru predarea stilului American Tribal Style®, performer, coregraf și instructor de peste 15 ani.

Va fi o seară cu adevărat specială, foarte apropiată inimilor noastre. Va invităm cu drag să ne fiți alături.
Biletele vor costa 20 de lei, se pot rezerva anticipat prin Revolut la numărul 0721576056 (menționați numele pe care se rezervă biletele), se pot achiziționa personal în cadrul atelierelor din saptamana 11-18 ianuarie (mai multe informatii pe www.transylvania.dance si pagina noastra de Facebook), sau direct la ușă, începând cu ora 18:30.

Locatia: Casa Tranzit, str. G. Barițiu nr. 16 (intrare din strada Fără Nume)