În întuneric, cu o lamă de 15 cm // Dance Lab in Tranzit

dans contemporan — 7.11.2021 12:00

În întuneric, cu o lamă de 15 cm
de Urvi Vora
După ce mi s-a cerut să interpretez o piesă bazată pe idei în jurul manifestărilor, al manualelor și al relației lor cu sexualitatea, m-am trezit pierdută, ezitantă și nesigură. La trei ani de când am jucat-o ultima dată și doi ani de pandemie mai târziu, aș dori acum pur și simplu să reflectez asupra ezitărilor inerente manifestelor și asupra ideilor tot mai destabilizatoare despre dorință. Și să-mi reamintesc că manifestele cer să se manifeste o lume diferită.
Urvi Vora este o artistă stabilită în New Delhi, India. Ea a creat lucrări în suprapunerile dintre dans, film și teatru, cu accent pe corp și intimitate. În prezent, ea lucrează cu Aagaaz Theatre Trust ca mentor și facilitator pentru tinerii practicieni și își extinde cea mai recentă lucrare digitală, This is how you move them (2021).


Evenimentul face parte din programul Dance Lab in Tranzit.
Organizator: Fundația Tranzit
Finanțatori: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Fundația Communitas, AFCN
Proiectul Dance Lab in Tranzit este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Fundația Tranzit își rezervă dreptul de a schimba programul.
Atelierul este ținut cu respectarea restricțiilor actuale legate de COVID-19.