Moving on - workshop // Dance Lab in Tranzit

atelier de dans contemporan — 7.11.2021 16:00

MOVING ON
Atelier de dans contemporan cu Bogdan Olarson și Sashar Zarif
În acest atelier Bogdan și Sashar vor împărtăși abordările/exercițiile creative pe care le-au descoperit în timpul procesului de creație în realizarea spectacolului “We will dance together again”. Atelierul va explora modalitățile prin care două corpuri se pot mișca împreună, deși sunt separate fizic.
Vino îmbrăcat în haine confortabile.
Durata: 2 ore
Max. 15 participanți

Sashar Zarif este un luminar. Un nomad, un poet al dansului și un profesor. Își împărtășește prezența scenică în calitate de dansator, cântăreț și percuționist. Sashar Zarif a urmat un masterat în arte la Universitatea York, cercetându-și rădăcinile culturale și practica, iar ulterior a predat World Dance Practices la York. Sashar Zarif Dance Theatre, compania pe care a fondat-o și pe care o conduce, a fost sprijinită prin granturi și premii de la Consiliul Artelor din Toronto, Consiliul Artelor din Ontario, Consiliul Artelor din Canada și Fundația Metcalf.
Bogdan Olarson este un hiperartist și coregraf care lucrează cu sunete, mișcări și filme la intersecția dintre ecologie și transpecism. El a co-fondat Olarsons ArtSpace și Museum of the Future pentru a oferi spațiu și timp artiștilor și oamenilor de știință pentru a pune în discuție viziunile și posibilitățile viitorului. Este licențiat în artele spectacolului și deține un master în arte digitale interactive la Universitatea Babes Bolyai.


Evenimentul face parte din programul Dance Lab in Tranzit.
Organizator: Fundația Tranzit
Finanțatori: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Fundația Communitas, AFCN
Proiectul Dance Lab in Tranzit este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Fundația Tranzit își rezervă dreptul de a schimba programul.
Atelierul este ținut cu respectarea restricțiilor actuale legate de COVID-19.