Sunetul inimii mele // Dance Lab in Tranzit

dans contemporan — 9.11.2021 16:00

Sunetul inimii mele
de Sashar Zarif
Această lucrare este un dialog intim între corp și respirație, transmițând fluiditatea amintirilor încorporate în corpurile noastre sonore… atât de vii, odată ce sunt auzite.
Camera de filmat și montaj: Manuel Garcia
Comandată de Festivalul Internațional de Dans Soo Ryu din Toronto

Sashar Zarif este un luminar. Un nomad, un poet al dansului și un profesor. Își împărtășește prezența scenică în calitate de dansator, cântăreț și percuționist. Sashar Zarif a urmat un masterat în arte la Universitatea York, cercetându-și rădăcinile culturale și practica, iar ulterior a predat World Dance Practices la York. Sashar Zarif Dance Theatre, compania pe care a fondat-o și pe care o conduce, a fost sprijinită prin granturi și premii de la Consiliul Artelor din Toronto, Consiliul Artelor din Ontario, Consiliul Artelor din Canada și Fundația Metcalf.


Evenimentul face parte din programul Dance Lab in Tranzit.
Organizator: Fundația Tranzit
Finanțatori: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Fundația Communitas, AFCN
Proiectul Dance Lab in Tranzit este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Fundația Tranzit își rezervă dreptul de a schimba programul.
Atelierul este ținut cu respectarea restricțiilor actuale legate de COVID-19.