Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Special Guest DJ Pascal de Lacaze / Berlin

ecstatic dance — 28.4.2022 15:40

Te invităm cu drag în 28 aprilie 2022 la o ediție deosebită de Ecstatic Dance Cluj-Napoca, avându-l ca invitat special pe DJ Pascal de Lacaze, organizator Ecstatic Dance și DJ în Berlin! 😃

IMPORTANT:
Am atins numărul maxim de locuri pentru ediția Ecstastic Dance Cluj-Napoca din 28 aprilie! Dacă vrei să participi la seara de dans ecstatic de joi, te invităm să ne lași datele tale mai jos iar noi te vom contacta pentru a-ți rezerva un loc dacă sunt persoane deja înscrise care ne anunță că nu mai pot participa.
Waiting List: https://forms.gle/5wPuVYZgCNpqpn2i7

🌟 Ne întâlnim din nou pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.
🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂
Ecstatic Dance este un eveniment în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.
🌟 Pascal de Lacaze este din Berlin și face muzică pentru evenimente din toată lumea. Atenția lui este pe îmbinarea dintre ritm și dans. Din 2010 organizează evenimente de Ecstatic Dance în Berlin unde este DJ-ul rezident, își acompaniază set-urile cu percuție live și co-crează călătorii muzicale live pentru dans. Abia așteptăm să-l avem pe Pascal ca și DJ în ediția Ecstatic Dance Cluj-Napoca din 28 aprilie!
https://soundcloud.com/pascaldelacaze
🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu primitor și sigur unde poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale, lăsându-ți corpul să se exprime cum își dorește.
PROGRAM:
18:40 - Doors open
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by Pascal de Lacaze
21:30 - 22:00 Musical cool down and closing circle
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🕰️ Joi, 28 aprilie 2022, ora 18:40.
Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu 16, Cluj.
💰 Contribuție:
120 lei / persoană
Studenți și elevi: 100 lei / persoană
👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere. Am atins numărul maxim de locuri pentru ediția Ecstastic Dance Cluj-Napoca din 28 aprilie! Completează formularul de așteptare (waiting list) iar noi te vom contacta dacă se vor elibera locuri.
Waiting List: https://forms.gle/5wPuVYZgCNpqpn2i7

Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂