Seară de cântec comunitar / Săptămâna sănătății mintale

muzică — 7.5.2022 16:00

În vremuri tulburi, grijile ne pot copleși și consuma toate resursele. În astfel de momente, avem nevoie de sprijin, de artă, de comunitate, de exprimare și eliberare. Avem nevoie să știm că nu suntem singuri și că putem face față stresului. Serile de artă comunitară oferă câte un pic din toate aceste stări.
O seară de artă comunitară aduce împreună muzica liberă, dansul liber, poezii, dialoguri, întâmplări irepetabile și bucuria de a ne (re)vedea cu prieteni vechi sau de a întâlni prieteni noi.
Vă așteptăm să vă lăsați purtați de drift, un concept nutrit de Cercul Întreg ce provine din cultura de jamsession, improvizaţie şi joacă, specifică culturilor străvechi, conectate la rădăcini.
Vă invităm la o seară de cântec comunitar, în care să lăsăm pentru câteva ore grijile deoparte și să ne bucurăm de muzică, de ritm și de contribuția fiecăruia la crearea experienței.
NU este nevoie să fiți experți în muzică, folosirea unui instrument sau altceva de genul acesta. Este nevoie doar de curiozitate, prezență și deschidere 🙂
CÂND?
Sâmbătă, 7 Mai, ora 19:00
UNDE?
La Casa Tranzit, str. George Barițiu, nr. 16
CU CINE?
Seara de cântec comunitar va fi facilitată de către prietenii noștri de la Cercul Întreg.
ÎNSCRIERI:
Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere, locurile fiind limitate la 40 de persoane.
https://forms.gle/dyZwNi2PGEKPEJrZ7