Tabără de copii INTERKULTI

tabără de copii — 13.6.2022 06:30

🌱🎨 Interkulti. Tabără interculturală de creație artistică și ecoart pentru copii

Fundaţia Tranzit organizează Tabăra INTERKULTI între 13-25 iunie 2022, la Casa Tranzit (Cluj, str. Barițiu nr. 16)

La tabără așteptăm 30 de copii 👧🧒👦 (vorbitori de limba română, maghiară, romani, sau alte limbi, copii provenind din familii din diferite grupuri etnice și sociale) cuprinse între vârstele de 7-13 ani dornici să participe la următoarele ateliere: jonglerii și arta circului, arte vizuale, animații și foto-video, modelaj și eco-art.

⚠️ Numărul locurilor este limitat.
Fiecare grupă va fi condusă de 2 animatori culturali, atelierele vor fi conduşi de coordonatori din diferite domenii artistice.

📆 Programul taberei:
📍La Casa Tranzit: în perioada 13-17 iunie, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani, între orele 9.30 - 16.15, timp în care copii vor beneficia de mic dejun și masă de prânz.
📍La Casa Tranzit: în perioada 20-24 iunie, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 11-13 ani, între orele 9.30 - 16.15, timp în care copii vor beneficia de mic dejun și masă de prânz.
📍În data de 25 iunie (sâmbătă), începând cu ora 12 va avea loc festivitatea de închidere și o expoziție comună realizată din lucrările copiilor.
📞 Așteptăm înscrierile copiilor prin telefon la numărul 0740137586, personal la biroul Fundației Tranzit, zilnic între orele 12-18 sau prin mail la adresa tranzit.foundation@gmail.com până în data de 10 iunie 2021.
💸 Contribuția recomandată participării la tabără este 150 RON, care va fi folosită pentru cumpărarea materialelor necesare pentru atelierele din cadrul taberei.
🤝 Proiect cultural co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca și a Consiliului Judeţean Cluj.
În colaborare și co-finanțat de Asociația “Vereinigte Aktion für Rumänien” (Germania).
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.