Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Special Guest DJ Pascal de Lacaze // Berlin

ecstatic dance — 7.10.2022 15:40

Te invităm cu drag în 7 octombrie 2022 la o nouă ediție deosebită de Ecstatic Dance Cluj-Napoca, avându-l ca invitat special pe DJ Pascal de Lacaze, organizator Ecstatic Dance și DJ în Berlin! 😃 ✨
Pascal a mai fost invitatul nostru la ediția din luna aprilie, când am avut parte de un dans magnific! Am decis să-l chemăm din nou, el este încântat să se întoarcă, iar noi abia așteptăm să ne revedem și să ne bucurăm de muzică și dans împreună 🙂

🌟 Ne întâlnim pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.

🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂
Ecstatic Dance este un eveniment în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.

🌟 Despre DJ Pascal de Lacaze:
Pascal este din Berlin și face muzică pentru evenimente din toată lumea. Atenția lui este pe îmbinarea dintre ritm și dans. Din 2010 organizează evenimente de Ecstatic Dance în Berlin unde este DJ-ul rezident, își acompaniază set-urile cu percuție live și co-crează călătorii muzicale live pentru dans. Abia așteptăm să-l avem pe Pascal ca și DJ din nou în ediția Ecstatic Dance Cluj-Napoca din 7 octombrie!
https://soundcloud.com/pascaldelacaze

🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu primitor și sigur unde poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale, lăsându-ți corpul să se exprime cum își dorește.

PROGRAM:
18:40 - Doors open
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by Pascal de Lacaze
21:30 - 22:00 Musical cool down and closing circle

PRINCIPII:
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🌊 Pe parcursul evenimentului nu se vor face poze sau filmări 🙏

🕰️ Vineri, 7 octombrie 2022, ora 18:40.
⚓ Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu 16, Cluj.

💰 Contribuție:
120 lei / persoană.
Studenți și elevi: 100 lei / persoană.

👉 👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere completând formularul disponibil la link-ul de mai jos:
https://forms.gle/PrW1pbUNcNpdjYna8

💝 Ecstatic Dance GIFTS! 🎁
Dansul este pentru ORICINE, astfel că de luna aceasta ne dorim să oferim experiența Ecstatic Dance și celor care nu pot participa din motive financiare. Așa că, la fiecare 10 persoane înscrise, vom oferi acces unei persoane care nu poate plăti bilet.
Pentru a te înscrie în lista celor care vor să beneficieze de participare cadou la Ecstatic Dance, te invităm să completezi acest formular:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
La fiecare 10 persoane înscrise, vom anunța persoana care poate participa. Alegerea se face în funcție de ordinea înscrierilor în formularul menționat mai sus.

🌟 Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂