Expoziție de creații / IARMAROC

expoziție — 23.9.2022 14:00

IARMAROC.COM, spațiul creatorilor autentici, îți dă întâlnire în cadrul TiMAF 12! Evenimentul de față prezintă o selecție atentă a celor mai buni creatori din fiecare cele 8 categorii prezente pe platformă:
🧵 Meșteșuguri
🪑 Design Interior
🎀 Accesorii
💍 Bijuterii
🍽️ Mâncăruri
🍹 Băuturi
🧴 Cosmetice
👧🏻 Kids.
Vrem să punem în lumină produsele autentice într-un cadru modern și minimalist, în care accentul să cadă pe diversitatea creațiilor realizate în România. Te invităm să descoperi creatori / designeri / producători / meșteșugari autentici și produse create din pasiune, imaginație / viziune sau natură.
*Produsele expuse vor avea un cod QR, care va duce la profilul creatorului unde îi descoperi povestea și toate creațiile, nu va exista vânzare directă / la fața locului.


IARMAROC.com reprezintă imaginea unei lumi unde creativitatea umană este mai importantă decât producția în serie, iar creatorii pot avea un stil de viață sustenabil pe baza creațiilor lor. Se dorește un spațiu unde oamenii intră în contact direct cu creatorii și astfel contribuie la transmiterea tradițiilor și a obiceiurilor.
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC