Instalație de lumină / IARMAROC

instalație — 23.9.2022 16:00

Din pasiunea de a crea ceva autentic, a luat naștere platforma Iarmaroc.com. o comunitate de meșteșugari, artiști, producători care și-au dezvoltat creația într-un stil de viață sustenabil. Platforma este un spațiu de întâlnire și o invitație, totodată, în atelierul virtual și fizic al creatorilor, ca să vedeți cum procesul din spate al produselor de uz zilnic, cât și obiectelor de artă.

Noi i-am provocat să creeze ceva altfel, ei ne-au răspuns cu o instalație de tipul ”Lightning art in motion ✨”, ce îmbrățișează ideea apei în mișcare. Atât transparența acesteia, formele feminine și mișcările fluide, cât și dinamica lumini,i sunt elemente din care sunt inspirate corpurile de iluminat create și care împreună vor simula o mare suspendată 🌊.


DETALII TEHNICE:

Instalația constă într-o grupare de corpuri de iluminat cu dimensiuni cuprinse între 100cm si 50cm diametru care vor fi suspendate în spațiul expoziției, interconectate la un sistem inteligent care le va controla intensitatea luminoasă în mod individual. Toată această instalație va fi programată astfel încât fiecare lampă își va modifica intensitatea luminii, iar împreună vor simula un joc de lumini care va duce la ideea de apă în mișcare.

#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC