Vinyl sessions / IARMAROC

concert — 23.9.2022 17:00

Unde e meșteșug și creatori, musai trebuie să cânte și muzica. Așa că, zilele TiMAF de 23, 24 și 25 septembrie se încheie cu o sesiune de jazz / soul / funk / italo / electro, pe discuri de vinyl pentru un sunetul analog și autentic.
Lansăm invitația întregii comunități de creatori clujeni, precum și tuturor creatorilor români să se alăture și să socializeze cu iubitorii de creație. DJ-ii prezenți vor aduce vibrația care să miște trupurile celor prezenți, în timp ce oaspeții vor putea savura o bere craft produsă în Cluj sau un vin românesc

D’Jhu / Sucleeu
🗓️ Vineri, 23 Sep, 20:00-22:00
🔊 https://soundcloud.app.goo.gl/6UFnK
D’Jhu a început să se joace cu muzica de prin 2008, nerezumându-se la un singur gen, ci făcându-i deosebită plăcere să arunce la bătaie, în mix, tot feluri de stiluri ce-i gâdilă timpanele. Nu se prezintă la datorie niciodată cu lecția pregătită de acasă, ci se adaptează, în timp real, la vibe-urile publicului. În 2012, alături de Eujah și Indjstione, a pus bazele unui soundsystem “de casă” intitulat “genmaica soundsystem”, axat în principal pe muzica dub/ reggae/ jungle. Când nu e plecat prin țară cu boxele, organizează, alături de aceeași colegi, nopți dansante pentru suriori și frățioare cu al lor alter ego: sucleeu.

Sugar (Melo Melanj)
🗓️ Sâmbătă, 24 Sep, 20:00-22:00
🔊 https://www.mixcloud.com/ShugarD/live-hideout-stage-ec8-2022/?fbclid=IwAR1-MBRKHbrxGCB-NnAE8_VtQl81ci3S4osHibrQS9gEhDRpo9h89kuJFXE
Pasionat de muzică de când era mic, educat muzical pe pick-up-uri, apoi pe harduri pline de mp3-uri, Sugar s-a reapucat de colecționat muzică de aproximativ 10 ani. În 2021 își deschide magazinul propriu de discuri, numit MeloMelanj, și începe să etaleze și public colecția de hip hop, funk, jazz, nu breaks, nu funk, disco și world. Nu se considera dj, ci mai degrabă selector, adică o persoană căreia îi face plăcere să pună piese una după cealaltă, urmărind o narațiune în cap a sunetelor ce urmează.

Ansamblul IARMAROC (IARMAROC.com)
🗓️ Duminica, 25 Sep, 20:00-22:00
Pentru ca suntem mari iubitori de jazz, funk, soul, disco, italo, electro, muzică care inițiază și întreține buna dispoziție, am decis să împărtășim asta cu voi. Pentru noi, ingredientul principal pentru o seară minunată, pe lângă oamenii frumoși cu care ne înconjurăm, este muzica pe vinil. Ne întâlnim să ne cunoaștem mai bine, da?
#TiMAF #TiMAF12 #IARMAROC