Ecstatic Dance Cluj: DJ Binder // Berlin/USA

ecstatic dance — 4.11.2022 17:00

Te invităm cu drag în 4 noiembrie 2022 la o nouă ediție deosebită de Ecstatic Dance Cluj-Napoca, avându-l ca invitat pe DJ Binder, organizator și DJ de Ecstatic Dance cu experiență bogată și cu o poveste unică!
“I no longer create music to reach some level of so-called success, I create music because it is my medicine. My hope is that perhaps the music that is coming through me can help others feel good, too. Because at the end of the day we are here to help each other through this crazy and dynamic experience we call life.”

  • Scott Binder.

🌟 Ne întâlnim pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.

🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂
Ecstatic Dance este un eveniment în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.

🌟 Despre DJ Binder:
Scott Binder este un high-tech-healer care combină călătoria șamanică a tobelor cu muzica electronică organică și percuția live: țesute împreună pentru a crea o călătorie sonoră care stimulează claritatea și eliberarea prin dans și mișcare.
"Although I have been on a spiritual path since the early 2000s, studying various modalities of shamanism, meditation, and psychology, it was not until I was diagnosed with a life-threatening health challenge in 2015 that inspired me to let go of rigid behaviours.
Finally listening to my body and leaving the music world I was in previously so I could embrace a reality where I am simply a conduit of sound journeying for others to create more flow in their lives."
https://www.facebook.com/BinderSounds
https://soundcloud.com/bindersounds

🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu de siguranță, acceptare și explorare, în care poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale și în care îți poți lăsa corpul să se exprime cum își dorește.

PROGRAM:
18:40 - Doors open
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by DJ Binder
21:30 - 22:00 Musical cool down and closing circle

PRINCIPII:
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🌊 Pe parcursul evenimentului nu se vor face poze sau filmări 🙏

🕰️ Vineri, 4 noiembrie 2022, ora 18:40.
⚓ Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu 16, Cluj.

💰 Contribuție:
120 lei / persoană
Studenți și elevi: 100 lei / persoană

👉 👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere completând formularul disponibil la link-ul de mai jos:
https://forms.gle/7VRweL77drRPdLRq5

💝 Ecstatic Dance COMMUNITY GIFTS! 🎁
Dansul este pentru ORICINE, astfel că ne dorim să oferim experiența Ecstatic Dance și celor care nu pot participa din motive financiare. La fiecare 10 persoane înscrise, vom oferi acces unei persoane care nu poate plăti bilet.
👩‍❤️‍👨Această participare nu este gratuită, ci este susținută de fiecare membru plătitor din comunitate (10% din contribuția sa fiind redirecționată pentru scopul menționat) 🙂 🙏
Dacă te afli în această stuație, te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a putea beneficia de o invitație din partea comunității Ecstatic Dance:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
La fiecare 10 persoane înscrise, vom anunța persoana care poate participa. Alegerea se face în funcție de ordinea înscrierilor în formularul menționat mai sus.

🌟 Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂