PLAYDATE / Zilele Tranzit 2022

performance auditiv — 15.12.2022 15:00

De / cu: Schneider-Lőnhárt Csenge
Casa Tranzit, Sala Studio
Spectacol în limba română, maghiară și engleză
Durata: 70 min.
Pentru a participa la spectacol, vă rugăm să vă rezervați locul prin completarea acestui formular: https://form.jotform.com/223414805890053

What makes us human? Este întrebarea de la care artista Csenge Schneider-Lőnhárt pornește o cercetare introspectivă și asumată, punând accentul asupra emoțiilor pe care le recunoaștem ca fiind foarte puternice în viețile noastre. Aceeași întrebare o întoarce publicului sub forma unei performance auditiv, într-un cadru non-formal, unde participanții sunt invitați la un PLAY DATE, având ocazia să își imagineze propriile alternative la întrebarea în cauză, prin interacțiunea cu mediul prietenos creat de aceasta.

❗️ Durata unei sesiuni este de 1h 10 minute. Pentru a participa vei avea nevoie de un smartphone și o pereche de căști. În cazul în care nu deții aceste obiecte, te rugăm să ne trimiți un e-mail la playdateqrfest@gmail.com și ți le vom asigura noi. În timpul Playdate-ului vei fi obligat să te descalți, șosete calzi sunt recomandați.

Csenge Schneider-Lőnhárt s-a născut în anul 1998 în Budapesta. A studiat la liceul Janos Zsigmond până în 2016, apoi a intrat la Facultatea de Teatru din Cluj, secția actorie. A absolvit masteratul de actorie, UBB. A făcut voluntariat la diverse festivaluri, cum ar fi Festivalul TESZT din Timișoara, Festivalul Interferențe din Cluj și Festivalul Holnapután din Oradea. În prezent, colaborează cu Casa Tranzit, unde este implicată în proiecte care includ interacțiunea și grija față de copii.

Spectacol produs în cadrul programului de rezidență Wild Card For A Head Start a Fabricii de Pensule.