INTERKULTI // Zilele Tranzit 2022

proiecție de film + expoziție — 17.12.2022 11:00

Tabăra Interkulti este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale Fundației Tranzit, ajungând în 2022 la a 17-a ediție.
În fiecare an, copii vorbitori de limba română, maghiară, romani, sau alte limbi, copii provenind din variate grupuri etnice și sociale, cu vârstele de 7-13 ani, participă la diferite ateliere de creație artistică: dans, jonglerii și arta circului, arte vizuale, visual literacy, atelier de animații, foto-video, modelaj, lucru manual.
Cu ocazia aniversării a 25 de ani de Casa Tranzit vă așteptăm la proiecția filmului Interkulti. Aici poți să fii copil(ă). Filmul prezintă o mică parte din istoria taberei, folosind materiale de arhivă, dar și interviuri realizate cu copii și adulți participanți la tabăra.
Proiecția va fi urmată de o expoziție din lucrările realizate de copii și tinerii participanți în tabără din ultimii 17 ani, cu ocazia celebrării Casei Tranzit.
Interkulti. Aici poți să fii copil(ă)
2022 - 18 minute
Film în limba română și maghiară, cu subtitrare în română, maghiară și engleză
Realizat de: Eckstein-Kovács Ráhel, Schneider-Lőnhárt Csenge, Schneider Bence
© Arhiva Fundației Tranzit
Evenimentul va avea loc în data de 17 decembrie, începând cu orele 13.
Vă așteptăm cu drag!


Proiect cultural co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca și a Consiliului Judeţean Cluj.
În colaborare și co-finanțat de Asociația “Vereinigte Aktion für Rumänien” (Germania).
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.