OMG / TRANZIT 80s BOOK-PARTY

book party — 24.2.2023 15:00

La început de an, OMG & Casa Tranzit pun bazele unei noi colaborări și oferă un spațiu comun de manifestare și (re)inhabitare a comunității artistice din Cluj și nu numai, o sferă, iată, dedicată gesturilor și acțiunilor independente de artă și sensibilitate contemporană.

https://www.tranzithouse.ro/ro/

https://omgpublishing.ro/

De Dragobete, vom asculta și vom dansa împreună pe ritmurile muzicii anilor 80, cu un playlist atent curatoriat de Călin Teutișan (Facultatea de Litere, UBB):
„Mi-am zis că pentru o mulțime eclectică, în situația de lectură publică, nu merg nici rock-ul și nici blues-urile, așa că am ținut-o pe pop-dance cu megabeat și superbashi, dar cu unele opțiuni de piese mai puțin cunoscute, uneori, chiar dacă artistul e celebru. Am vrut să capturez cât mai fidel un spirit al epocii (muzicale), cu toată drama sonoră pentru care a rămas faimoasă și cu coeficientul de «zgomotecă» obligatoriu pe atunci”.

OMG AUTHORS:

 1. Diana Cornea
 2. Mihnea Bâlici
 3. Mădălina Căuneac
 4. Ioan Coroamă
 5. Răzvan Andrei
 6. Florentin Popa
 7. Raluca Boantă
 8. Valeriu A. Cuc

 1. Horia Corcheș
 2. Laura Francisca Pavel
 3. Vlad Moldovan
 4. Lucian Brad
 5. Andrei Dósa
 6. Andrei Doboș
 7. Luca Ștefan Ouatu

https://omgpublishing.ro/shop/

Intrarea este gratuită, însă atât OMG Publishing, cât și Casa Tranzit încurajează sponsorizările și donațiile pe www.patreon.com/TranzitHouse.

Lecturile de poezie vor începe aprox. la ora 18 în ordinea de mai sus. Acestea vor fi precedate de un warm-up muzical (începând aprox. de la ora 17), timp în care cititorii își vor putea achiziționa volumele autorilor OMG. Lecturile sunt împărțite în două (2) sesiuni. Pauza va fi una de aprox. 30 de minute. Atât în pauză, cât și după lectură (timp de aprox. 15 minute), cărțile OMG vor putea fi achiziționate. Seara se va încheia, așa cum am anunțat deja, cu un 80s after-party.

Vă așteptăm cu drag!