Înainte de fix (Premieră)

proiecție film — 10.3.2023 17:00

Înainte de fix (Premieră)

Vineri, 10 martie, de la ora 19:00, vă invităm la premiera scurtmetrajului ”Înainte de fix”, o producție Lumea ca Lumea, în coproducție cu Daisler Asociația și susținută de Luna Cleaning.
După proiecție, continuăm programul serii cu un Q&A între public și echipa filmului, iar apoi ne-am bucura să petrecem împreună, de la ora 20:00, la Zipp It (Calea Moților 147).

Regia Paul Andrei Dragoș | dramă psihologică | 2022 | România
Subtitrări: RO, HU

Când bărbatul infidel vine acasă, ce-l întâmpină nu este îmbrățișarea călduroasă a soției, ci tăcerea ei distantă, scârțâitul tăios al podelelor și o moarte rapidă cu trăgaci automat. Soțul intră din nou pe ușă, lăsând imaginația consoartei sale să rescrie confruntarea iar și iar, în diferite versiuni cu același deznodământ. Granițele realității cu fictivul se subțiază constant, consumând mintea unei femei pentru care nu mai există o concluzie satisfăcătoare.


Locul evenimentului: Casa Tranzit / strada George Barițiu nr. 16 (intrare din strada Fără Nume)
Susțineți Casa Tranzit pe patreon.com/user?u=36441337


Proiecție: intrare liberă
Rezervări locuri proiecție: 0758 759 472


Bilet petrecere: 15 lei (biletele se achiziționează la intrare).


Mulțumiri: Asociația Lumea ca Lumea, Luna Cleaning, Daisler Asociatia, Casa Tranzit, Evobits Information Technology, Lecombirotica, Zipp it, Stațiunea viticolă Apoldia Maior - USAMV Cluj-Napoca, La Tina Bistro.

Vă așteptăm!