Ecstatic Dance Cluj-Napoca: Dance to express // DJ Scott Binder Berlin/USA

ecstatic dance — 31.3.2023 15:40

În 31 martie ne vedem la o nouă ediție de dans ecstatic în care să ne destindem, să ne bucurăm, să ne liniștim și să ne dansăm stările împreună 🙂

Ne bucurăm să-l avem din nou ca invitat pe Scott Binder, un avid susținător al evenimentelor de Ecstatic Dance și al creării de comunități sănătoase prin dans:
“In 2015 I was diagnosed with cancer and it inspired me to change my path in life, included in that was the kind of music I would make. At the time I was a club dj and I decided move into being in places and gatherings that were more aligned with my core.
I am grateful and humbled to have the opportunity to create music and guide sound journeys at places like Ecstatic Dance, which are gatherings that I believe support our empowerment, joy and freedom of expression.”

  • Scott Binder.

🌟 Ne întâlnim pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.

🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂

Ecstatic Dance este un eveniment, o petrecere, o ceremonie, o practică de meditație prin mișcare, un loc de explorare prin joacă în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.

🌟 Despre Scott Binder:
"For a long time dance and connecting in community has been a potent medicine, and with what is unfolding in our world one thing that has gotten even more clear to me is that gathering together in these kind of spaces like Ecstatic Dance is especially important for us during these times of great shifts.
As our world changes at an incredible pace and with being filled with so many different ideas of how we move forward, it’s so important for us to tune into that which uplifts and inspires us, so we can co-create the kind of world we want to live in together.
Coming from the background of being a club dj, and then deciding some years ago to change the path of being in places that were more aligned with my core, I am grateful and humbled to have the opportunity to create music and guide these types of sound journeys at gatherings that I believe support our empowerment, joy and freedom of expression."
https://www.facebook.com/BinderSounds
https://soundcloud.com/bindersounds

🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu de siguranță, acceptare și explorare, în care poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale și în care îți poți lăsa corpul să se exprime cum își dorește.

PROGRAM:
18:40 - Deschidem ușile
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Exerciții de încălzire
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by Scott Binder
21:30 - 22:00 Relaxare muzicală și cerc de închidere

PRINCIPII:
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🌊 Pe parcursul evenimentului nu se vor face poze sau filmări 🙏

🕰️ Vineri, 31 martie 2023, ora 18:40.
⚓ Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu 16, Cluj.

💰 Contribuție:
120 lei / persoană
Studenți și elevi: 100 lei / persoană
Copii între 7 și 14 ani: 50 lei / persoană
Pentru a participa cu copii sub 7 ani - așteptăm să ne contactați.

👉 👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere completând formularul disponibil la link-ul de mai jos:
https://forms.gle/1AUGNUdQGNniCrLi9

💝 Ecstatic Dance COMMUNITY GIFTS! 🎁
Dansul este pentru ORICINE, astfel că ne dorim să oferim experiența Ecstatic Dance și celor care nu pot participa din motive financiare. La fiecare 10 persoane înscrise, vom oferi acces unei persoane care nu poate plăti bilet.
👩‍❤️‍👨Această participare nu este gratuită, ci este susținută de fiecare membru plătitor din comunitate (10% din contribuția sa fiind redirecționată pentru scopul menționat) 🙂 🙏
Dacă te afli în această situație, te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a putea beneficia de o invitație din partea comunității Ecstatic Dance:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
La fiecare 10 persoane înscrise, vom anunța persoana care poate participa. Alegerea se face în funcție de ordinea înscrierilor în formularul menționat mai sus.

🌟 Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂