Ecstatic Dance - DJ Mistic Monkey

ecstatic dance — 29.3.2024 16:40

🌟În 29 martie ne întâlnim pentru a ne dansa trăirile, a ne împrospăta bateriile și a ne bucura împreună! Dansul ecstatic este o petrecere în care ne întâlnim cu alți oameni ca și noi. Libertatea mișcării și întreg cadrul specific creat ne ajută să ne aliniem emoțiile cu mintea, cu fizicul nostru și cu energia momentului ❤️ Chiar dacă nu ai mai fost până acum la Ecstatic Dance, te așteptăm cu drag!

Comunitatea se adună din nou 😍 iar DJ-ul acestei ediții va fi Ștefan Dincă aka Mystic Monkey din București, pentru a 3-a oară ca și DJ la evenimentul nostru, un apropiat al comunității noastre și un puternic susținător al dansului conștient.
“Ecstatic Dance mi-a deschis calea mișcării conștiente, completând o pasiune de lungă durată pentru muzică și deejaying. Prin practica dansului, căutările mele în lumea muzicii s-au îndreptat către noi orizonturi ale spectrului electronic și acustic, descoperind noi varietăți de genuri care să surprindă și în același timp să susțină exprimarea emoțiilor prin dans.”

  • Mystic Monkey.

🌟 Ne întâlnim pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.

🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂

Ecstatic Dance este un eveniment, o petrecere, o ceremonie, o practică de meditație prin mișcare, un loc de explorare prin joacă în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.

🌟 DJ Mystic Monkey (Ștefan Dincă):
„Sunt influențat și inspirat de muzică electronică infuzată cu medicine music, world bass, ritmuri afro și sud-americane și alte vibrații și sonorități care surprind și au darul de a ne pune în mișcare în mod natural și creează cadrul ideal pentru vindecare prin eliberare și conexiune.
Pregătesc fiecare nouă călătorie ecstatică cu intenția de a facilita o explorare interioară profundă, deschiderea inimii, înălțarea spiritului și extinderea conștiinței.”
https://soundcloud.com/djmysticmonkey/
https://www.facebook.com/djmysticmonkey/
https://www.mixcloud.com/mysticmonkeydj/
https://www.youtube.com/@djmysticmonkey

🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu de siguranță, acceptare și explorare, în care poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale și în care îți poți lăsa corpul să se exprime cum își dorește.

PROGRAM:
18:40 - Deschidem ușile
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Exerciții de încălzire
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by DJ Mystic Monkey
21:30 - 22:30 Relaxare muzicală și cerc de închidere

PRINCIPII:
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🌊 Pe parcursul evenimentului nu se vor face poze sau filmări 🙏

🕰️ Vineri, 29 martie 2024, ora 18:40.
⚓ Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu numărul 16.

💰 Contribuție:
130 lei / persoană
Studenți și elevi: 100 lei / persoană
Copii între 7 și 14 ani: 60 lei / persoană
Pentru a participa cu copii sub 7 ani - așteptăm să ne contactați.

👉 👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere completând formularul disponibil la link-ul de mai jos:
https://forms.gle/4qCPqnbaAhFYX5rcA

💝 Ecstatic Dance COMMUNITY GIFTS! 🎁
Dansul este pentru ORICINE, astfel că ne dorim să oferim experiența Ecstatic Dance și celor care nu pot participa din motive financiare. La fiecare 10 persoane înscrise, vom oferi acces unei persoane care nu poate plăti bilet.
👩‍❤️‍👨Această participare nu este gratuită, ci este susținută de fiecare membru plătitor din comunitate (10% din contribuția sa fiind redirecționată pentru scopul menționat) 🙂 🙏
Dacă te afli în această situație, te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a putea beneficia de o invitație din partea comunității Ecstatic Dance:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
La fiecare 10 persoane înscrise, vom anunța persoana care poate participa. Alegerea se face în funcție de ordinea înscrierilor în formularul menționat mai sus.

🌟 Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂
Formular de înregistrare:
https://forms.gle/4qCPqnbaAhFYX5rcA