Ecstatic Dance - Celebrate Life // Vazduh

ecstatic dance — 15.12.2023 16:40

Ecstatic Dance este o petrecere dansantă, o călătorie, o ceremonie de comunitate deschisă pentru oricine.
🌟 În 15 decembrie ne întâlnim pentru a ne sărbători prin dans! Și va fi o ediție diferită cu câteva surprize blânde 🥳
Această ultimă ediție din 2023 am numit-o “Celebrate Life” pentru că ne dorim să celebrăm viața împreună, să onorăm atât stările și emoțiile “înalte” cât și pe cele mai puțin confortabile, să ne întâlnim în umanitatea și sinceritate cu tot ceea ce suntem 🤗 în dans suntem toți egali iar prin dans sincer putem simți, manifesta, elibera și aduce o stare de bucurie și pace în interiorul și în exteriorul nostru 🕊️
Nu puteam avea un DJ mai potrivit pentru o astfel de sărbătoare decât 🌬️ Văzduh 🪘 🎧 aka Adrian Tudoran aka Electroclown, DJ-ul nostru rezident și un mare magician al muzicilor de petrecere și conectare ❤
"Prima experiență Ecstatic Dance a fost în 2015, în Barcelona, unde Arun Ji a fost DJ. După primele 15 minute am realizat că asta este exact ce vreau să fac! Toată diversitatea și autenticitatea din mixurile mele, simțeam că poate să fie primită și savurată exact în forma asta, ce o propune tipul acesta de eveniment! Am simțit că am ajuns acasă. "

  • Adrian Văzduh.

🌟 Ne întâlnim pentru a ne exprima liber prin mișcare, într-un spațiu non-verbal, în care stările interioare se manifestă prin intermediul corpului.

🌟 Vino așa cum ești și mișcă-te cum vrei tu! 🙂

Ecstatic Dance este un eveniment, o petrecere, o ceremonie, o practică de meditație prin mișcare, un loc de explorare prin joacă în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la EMOȚII și senzații pe care nu le accesăm în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.
Începem cu exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore și jumate de dans ecstatic, pe parcursul cărora MUZICA este singurul nostru GHID, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare ne invită la conștientizarea și asimilarea experienței avute.

🌟 Despre Văzduh / Adrian Tudoran
După ce timp de 18 ani a jucat rolul de clovn (electroclown) pe scena muzicală clujeană, perfecționându-și meșteșugul flow-ului intuitiv pe ringurile de dans, la festivaluri și la petrecerile de la casele de peste tot, decide să îmbrățișeze ideea de a fi un DJ mai sufletist și de a cânta seturi mai lungi, de tip trip, oferind o experiență muzicală plină de culoare.
Seturile pe care le interpretează sunt influențate de sunete tribale și folclorice din întreaga lume, amestecate cu întregul spectru de stiluri de muzică electronică.
Senzația pe ringul de dans este spațioasă și împământenitoare, melodii convingătoare, ritmuri puternice și pământești. Călătorii de dans cu un flux profund și câteva răsturnări de situație neașteptate, jonglând cu mostre, bucle și interpretând instrumente tradiționale din diferite culturi. Vă puteți regăsi pe o insulă sau în vârful unui munte.
https://soundcloud.com/clovnulelectric

🌟 Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de IMPLICARE și CONȘTIENTIZARE. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient și intenționat în această acțiune.
Ecstatic Dance este un spațiu de siguranță, acceptare și explorare, în care poți dansa fără a te preocupa de cum arată mișcările tale și în care îți poți lăsa corpul să se exprime cum își dorește.

PROGRAM:
18:40 - Deschidem ușile
19:00 - 19:30 Cerc de deschidere & Exerciții de încălzire
19:30 - 21:30 Ecstatic Dancing / Musical journey by Văzduh
21:30 - 22:30 Relaxare muzicală și cerc de închidere

PRINCIPII:
🌊 Ringul de dans este un spațiu non-verbal. Astfel, este mai ușor să ne mutăm atenția din minte în corp și să găsim noi moduri de a ne exprima și/sau de a interacționa cu ceilalți.
🌊 Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul evenimentului NU se consumă alcool, tutun și alte droguri.
🌊 Putem dansa singuri, cu ceilalți sau putem sta și privi, respectând spațiul și pe ceilalți.
🌊 Nu este nevoie de experiență în dans. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
🌊 Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!
🌊 Pe parcursul evenimentului nu se vor face poze sau filmări 🙏

🕰️ Vineri, 15 decembrie 2023, ora 18:40.
⚓ Locația: Casa Tranzit, strada George Barițiu 16, Cluj.

💰 Contribuție:
130 lei / persoană
Studenți și elevi: 110 lei / persoană
Copii între 7 și 14 ani: 60 lei / persoană
Pentru a participa cu copii sub 7 ani - așteptăm să ne contactați.

👉 👉 ACCESUL la eveniment se face pe bază de înscriere completând formularul disponibil la link-ul de mai jos:
https://forms.gle/gJV7Awy4nSg6wC9h7

💝 Ecstatic Dance COMMUNITY GIFTS! 🎁
Dansul este pentru ORICINE, astfel că ne dorim să oferim experiența Ecstatic Dance și celor care nu pot participa din motive financiare. La fiecare 10 persoane înscrise, vom oferi acces unei persoane care nu poate plăti bilet.
👩‍❤️‍👨Această participare nu este gratuită, ci este susținută de fiecare membru plătitor din comunitate (10% din contribuția sa fiind redirecționată pentru scopul menționat) 🙂 🙏
Dacă te afli în această situație, te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a putea beneficia de o invitație din partea comunității Ecstatic Dance:
https://forms.gle/huNMHZE4R38BqmUc8
La fiecare 10 persoane înscrise, vom anunța persoana care poate participa. Alegerea se face în funcție de ordinea înscrierilor în formularul menționat mai sus.

🌟 Dansul ecstatic este despre a ne exprima, nu despre a impresiona, așa că dă-ți voie să fi prezent(ă) și să te miști așa cum îți dorești! 😊
Indiferent dacă ai mai participat sau nu la un astfel de eveniment până acum, ești bine-venit(ă) să ne bucurăm împreună la această ediție de Ecstatic Dance, într-un spațiu sigur și relaxat 🙂
Formular de înregistrare:
https://forms.gle/gJV7Awy4nSg6wC9h7