Playlist pentru sfârșitul lumii

Spectacol de teatru — 25.6.2024 16:00

distribuția: Cătălin Florea, Mihnea Blidariu, Smaranda Ciubotariu
dramatizara: Filip Odangiu & Cătălin Florea
regia: Filip Odangiu & Cătălin Florea
scenografia: Diana Aldea
design sunet și lumini: Alexandru Condurat
asistent regie: Mihai Gligan
cu participarea: Ingrid Neacșu, Codruța Bonta
mulțumiri: Iris & Ivona Odangiu

Mihnea Blidariu, Cătălin Florea și Smaranda Ciubotariu vă anunță, oficial, că Sfârșitul a început deja. Totul se rezumă la doar două alegeri: între a-ți păsa și a nu-ți păsa, între a urî și a iubi, între a lăsa ceva în urmă și a nu lăsa nimic, între a tolera și a nu tolera, între a închide. sau a deschide ușa. În fața catastrofei iminente, indiferent ce suntem, artiști, politicieni, oameni obișnuiți, (re) devenim cu toții omuleți. Avem, așadar, câteva miliarde de apocalipse individuale, nu una globală.
Spectacolul Playlist pentru sfârșitul lumii, dramatizare a cărții omonime, pune autorul și muzicianul Mihnea Blidariu, prezent pe scenă, față în față cu moartea Operei. Un concert care se sfârșește înainte de a începe, un recital al unui actor în criză, un dans care se termină după primele mișcări, toate sunt simptomele Marelui Blocaj din care ne zbatem să ieșim până mai este timp.

💬 Spectacolul se joacă în limba română.
🎟️ Biletele se pot achiziționa:
👉 Online: eventbook.ro/theater/bilete-playlist-pentru-sfarsitul-lumii
👉 la fața locului în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile. Plata e posibilă doar în numerar.
✨Puteți să susțineți Casa Tranzit pe platforma Patreon: patreon.com/TranzitHouse. Fiecare contribuție și fiecare gest de solidaritate este important pentru noi!

Spectacol produs în cadrul „Rezilient. Kit de supraviețuire pentru artiști”, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.