Classic Unlimited

koncert — 24.9.2021 17:00

Kilenc különleges helyszín fog átváltozni az országban augsztus 25 és szeptember 26 között koncerthelyszínné, a zongorista Bogdan Vaida Classic Unlimited országos turnéjának ötödik kiadása alkalmából. Ezen helyszínek egyike a Tranzit Ház.

Mit lehet majd itt hallani
Intermezzo - Johannes Brahms
Mirror Spiders - Șerban Marcu
Marrock - Cristian Bence-Muk
Colonel Mosquito - Ciprian Gabriel Pop
Impromptu (Op. 90, nr. 4) - Franz Schubert
Prelűd (Op. 32, nr. 10) - Serghey Rahmaninov
"La ci darem la mano” variációk (Op. 2) - Frédéric Chopin.

HELYEKET AZ ALÁBBI LINKEN LEHET FOGLALNI:
https://cutt.ly/aQu1cGC

A Classic Unlimited turnéra kiadott jegyek ingyenesek, de lehetséges anyagilag támogatni a turnét egy online adománnyal, a jegy megváltásának pillanatában, vagy a koncert helyszínén az esemény előtt.
Amennyiben foglaltál egy helyet, de már nem sikerül eljutnod a koncertre, kérjük, hogy előre jelezz, hogy átadhassuk másnak a helyedet. Köszönjük!
A koncert egész időtartama alatt kötelező a maszkviselés.
Amennyiben a fertőzőttségi arány meghaladja a 3/1.000 az újabb rendelkezések értelmében az eseményen csak beoltott személyek, illetve a betegségen átesett, vagy negatív teszttel rendelkező személyek vehetnek részt.
Mindannyiunk biztonsága érdekében a bejáratnál ellenőrzést tartunk, a légúti megbetegedés tüneteit mutató látogatóinkat nem áll módunkban beengedni (köhögés, tüsszentés, orrfolyás). Ugyanakkor minden látogató lázát is megmérjük. A lázmérést visszautasító, valamint a 37,3 fokot meghaladó lázzal rendelkező látogatkat nem áll módunkban beengedni az eseményre. További információk a rendezvény belső rendszabályzatában találhatóak. Találkozunk a koncerten!